Bun venit

Te salut, sunt Gabriel Marcel Hosu, psiholog clinician, consilier psihologic, psihoterapeut REBT (terapia ratinal-emotiv comportamentală), tehnician-nutriționist și consilier wellness.

Renunțând încă de la început la convenționalism, te informez că dacă ai nevoie să discuți problemele tale, oricare ar fi ele, cu cineva competent și de încredere, atunci te afli în locul potrivit. Pentru a beneficia de serviciile cabinetului este nevoie de programare. Sună la oricare dintre numerele afișate mai jos:

Mobil – 0741.031031 între orele 8:00 – 20:00 (aici poți trimite și SMS)

Fix – 0364-801.221

sau apasă pe butonul de CONTACT de pe pagina principală. După ce ai apăsat pe buton, îți va apărea un formular pe care trebuie să îl completezi cu descrierea solicitării tale, apoi expediază-l apăsând ”Send now”. De asemenea, în josul fiecărei pagini apare opțiunea AICI, pe care dacă îl accesezi dând click pe el, vei fi redirecționat(ă) pe pagina de Contact. Formularul îl poți completa oricând dorești.

În cazul în care nu pot răspunde la telefon, trimite un SMS sau un E-mail, te voi contacta în cel mai scurt timp posibil. Fii sigur(ă) de acest lucru! Te asigur de confidențialitatea totală a mesajului tău și a datelor de contact.

Pentru a mă contacta dă click AICI și folosește formularul de contact.

SAMSUNG

„Numai oamenii curajoși știu să ceară ajutor, fără teamă, atunci când au nevoie.”

                  Îți mulțumesc pentru încredere!

доставка цветов киев
комнатные растения купить
homemagazin.com.ua